Elfia rodzina
Tak właśnie myślałam xDDDD
Tylko coś takiego... Agrrr ^^ xDDd Chociaż nie powiem, żeby moje było mocno agr... xDDDD
No już napisałam xD Rythira ... x>
.. Fajne... Co ja mam wymyślić... Hmmm... Zamar... Nie nie wiem... Co to za gówno? O.x XDDDDDDD... Pomyślę.... I napiszę jak coś wymyślę... Bo jak będę myśleć głośno, to niektórzy mogą sie przerazić xDDDD...
Nooooooooo xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wybacz xDDDDDDDD Coś takiego wiesz... Agrr xDDDDDDDD
Nie no... Nie mam czego wybaczać xDDD... Ale ogólnie nasze pomysły... bo Twoje szczerze też... W wersji pierwotnej często są... Ojeeej xDD... Chociaż Variel to mi tak od razu przyszła xDDD...
Noo tak jak mi ta xDDD Ale ojej... w ogóle my na żywo to jest cos strasznego często XD
Nooo... Lepiej nas nie znać czasem xP... xDD... kurdeee... miałam coś z tym imieniem... Jakis punkt wyjścia, ale zapomniałam xDDDDD...
O jaa.. Szkoda xD
Noooo... To co teraz wymyśliłam napisałam w którymśtam temacie... Bać się ludzie! xDDD trochę mi odwala, ale to szczegól xDDDDDDDD...
Widziałam właśnie xDDDDDDDDDDD
Ja zaraz będe spadac kochana...
Musze, bo mi matka jęczy ;//// chyba będe lecieć... szczerze to mi sie nie chce i w ogóle bym popisała jeszcze z Tobą, ale no... wiesz, co ona może wiesz ;/ wole sie nie narażać...
to papapa, będe jutro na 10000000%
:*:*:*
Mhmm ((.. Papapa... :*:*:*:*:*:*:* <zlezka> xDD
( <
> :*:*:*:*::*:* <przytul> :*
Drugie opowiadanie *______________________________________________________________________________*
Można być ludziem? xD